Tarwegras bestrijdt vermoeidheid.

Voelt u zich wel eens zo dat het lijkt of alles moeite kost? Vaak verkouden. Kortom U heeft geen energie meer maar nog wel veel werk te doen? Vaak zijn stress, te weinig slaap en onvoldoende verantwoord eten de boosdoeners. Een chronisch tekort aan voedingsstoffen (voedingsdeficiëntie) belemmert het lichaam in zijn functioneren. Het gevolg is dat het lichaam steeds minder in staat is om de afvalstoffen te verwerken en de zuurgraad te herstellen. Bij het ouder worden, kan dat bijvoorbeeld leiden tot stijve spieren en gewrichten, aderverkalking (atherosclerose) en hart- en vaatziekten.

Tarwegrassap voor evenwichtige voeding

Met een evenwichtig voeding loopt men minder gezondheidsrisico’s en voelt men zich meer uitgerust. Het is jammer genoeg nog niet zo bekend in Nederland maar die evenwichtigheid bereikt u al door een kuur met of het dagelijks drinken van tarwegrassap.

Eén glaasje van 30 ml. vers tarwegrassap komt overeen met 2 stuks fruit en 2 ons groente.

Tarwegrassap levert de voedingsstoffen.

Een wondermiddel? Nee hoor gewoon de grassoort die de meeste voedingsstoffen bevat die onmisbaar zijn voor het menselijk lichaam. Al is het voor mensen niet mogelijk om de voedingstoffen uit gras te halen. In sapvorm kan ons lichaam die goede vitaminen en mineralen wel opnemen.

Tarwegrassap de energieboost

Tarwegrassap is zowel bij een ontslakkingskuur (detoxkuur) als voor een langere gebruiksperiode aan te raden. U zult ervaren dat u meer energie heeft en uw afweersysteem beter gaat functioneren. Tarwegras – wat niet meer is dan de jonge scheuten van tarwe – bestaat bovendien voor zo’n 70% uit chlorofyl (bladgroen). Chlorofyl staat bekend om een aantal belangrijke eigenschappen. Zo zou het zorgen voor een betere bloedcirculatie en bovendien een reinigende kracht hebben.