Slimmer met Tarwegras sap

Op het eerste gezicht klinkt het misschien een beetje raar. Wordt je echt slimmer van tarwegras? Nou, ja en nee, het is meer dat je beter functionerende hersenen krijgt. En als je dan ook nog eens je hersenen traint door te lezen of puzzels op te lossen bijvoorbeeld, dan wordt je echt slimmer.

Het werkt als volgt: je hersenen zijn een heleboel cellen bij elkaar. Deze cellen communiceren onderling om zo gedachtes en emoties te vormen en je hele lichaam aan te sturen. Als de cellen beter met elkaar communiceren dan zal je hele brein beter functioneren.

De cellen in je brein communiceren met elkaar door middel van neurotransmitters. Dit zijn eigenlijk de hormonen van je hersenen. Door bepaalde neurotransmitters vrij te laten ontstaan er emoties, gedachtes en wordt je geprikkeld om bepaalde acties te ondernemen.

Dit is natuurlijk een versimpeling van hoe je hersenen werken. In werkelijkheid zijn deze processen ontzettend complex en ik zou wel een hele website nodig hebben om dat uit te leggen. Maar dat neemt niet weg dat een versimpeld model wel kan werken.

Om goed te functioneren hebben deze neurotransmitters zuurstof en water nodig. Tarwegras en een levend product en bevat daarom vloeibare zuurstof en meer dan voldoende levend en schoon water.

Ontgiffings effect

Je hersenen werken natuurlijk ook het best zonder gifstoffen of andere toxins. Tarwegras heeft een ontgiftende werking en houd daarmee je lichaam en je brein vrij van deze stoffen.

Zoals altijd adviseer ik je om het zelf eens te proberen. Bestel de bevroren tarwegrassap en neem elke ochtend een cupje. Doe dit in combinatie met de gezonde recepten van Jasper Alblas en je zult zien dat je na een aantal dagen al merkt dat je over het algemeen gewoon helderder van geest bent.

Tarwegras en gezonde voeding

Ik wil er wel nog even bij zeggen dat het dus wel echt belangrijk is om ook echt gezond te eten. Als je elke dag je tarwegras drinkt maar de rest van de dag chips en patat aan het eten bent dan gaat je brein daar natuurlijk niet beter van werken. Maar een goed uitgebalanceerd voedselpatroon, wat je bijvoorbeeld kan vinden op www.jasperalblas.nl, i.c.m. tarwegrassap is een echte ‘brain boost’.