Gekiemd tarwezaad vol vitamines en mineralen

Tarwegras een groen plantje dat uitgroeit tot tarwe. Het groene grasachtig plantje bevat in de groeifase veel vitaminen en mineralen. Ons spijsverteringsstelsel is echter niet gebouwd om grassen te verteren. Daarom verwerken we tarwegras tot een licht verteerbaar sap. Met slechts 30 ml tarwegrassap per dag krijgt u dezelfde voedingsstoffen binnen als met 2 ons groenten en 2 stuks fruit. Dat is dus precies de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid bouwstoffen!

Tarwegras heeft veel heilzame effecten

Tarwegrassap wordt al sinds jaar en dag gedronken over de hele wereld. De heilzame effecten zijn direct merkbaar en die overtuigen zelfs de grootste sceptici. U krijgt belangrijke vitamines binnen en u voelt zich daardoor beter. Het drankje helpt onder andere gewicht te verliezen en het ontgift het lichaam. Lees meer over de voordelen van tarwegras.

Frisse, grassige smaak

De smaak is fris en een beetje grasachtig, gecombineerd met de smaak van noten en zoethout. Het is een typische smaak waar over het algemeen iedereen snel aan gewend is. U kunt tarwegrassap ook mengen met vruchtensap. Sinaasappelsap neutraliseert de smaak.

Tarwegrassap als dagelijkse aanvulling op uw voeding

Het licht verteerbare tarwegrassap bevat alle voedingsstoffen die u dagelijks nodig heeft. Om het sap te maken wordt het na een groeiperiode van 10 tot 14 dagen geperst in een speciale pers(slowjuicer). Dat levert een donkergroen sap op. Om van de voordelen van tarwegras te genieten zit er natuurlijk maar 1 ding op: Zelf de kracht van tarwegrassap ontdekken