Veroudering is één van de grootste ergernissen. Niemand wil ouder worden. Veroudering is in feite een afbraak van je lichaam. Alles gaat minder goed functioneren, je hebt minder energie, je krijgt rimpels en allerlei verschillende gezondheids problemen.

Hoe fantastisch zou het zijn als er een methode zou zijn om deze veroudering tegen te gaan, of zelfs om te draaien? Ik zie je meteen denken: is dit een reclame voor een nieuwe antirimpelcrème? Nee, dat is het niet. Dit is veel beter dan een antirimpelcrème.

Antirimpelcrème laat je er alleen van buiten jonger uitzien. De oplossing waar ik het over heb laat de verjonging van binnenuit beginnen. Dit zorgt er voor dat niet alleen je rimpels verminderen maar ook verouderingsproblemen (zoals weinig energie en een hoge bloeddruk) als sneeuw voor de zon verdwijnen.

En het mooiste is, dat de oplossing direct uit de natuur komt. Met direct uit de natuur bedoel ik ook echt “direct uit de natuur”. Dus geen pillen waar voor 10% een natuurlijk product in zit en verder allemaal rotzooi. Je kunt het product zelf uit de natuur plukken.

Het product dat zorgt voor directe verjonging van je hele lichaam is… Tarwegras.

Jep, dat is het. Niet meer, niet minder. Direct uit de natuur en ontzettend gezond. (Tarwegras is rijk aan vitaminen A, B, C, E en K en bevat wel 11 verschillende soorten mineralen.)

Naast de bekende voordelen zoals het ontgiften van je lichaam en een toename aan energie, gaat tarwegras ook de veroudering tegen. Als je dagelijks Tarwegras inneemt dan gaat je lichaam letterlijk 2 tot 8 jaar terug in de tijd. Klinkt ongeloofwaardig? Laat het me even uitleggen.

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen. Het lichaam is één grote verzameling van cellen. Miljarden cellen die allemaal zo dicht tegen elkaar aan liggen dat het net lijkt alsof ze één geheel zijn.

De meeste cellen in je lichaam hebben een levensduur van maximaal een jaar. Het is dus nodig dat er continue nieuwe cellen aangemaakt worden. Oude cellen sterven af, nieuwe cellen worden aangemaakt.

Wat is veroudering

Veroudering van je lichaam gebeurd als deze cellen, die nieuw worden gecreëerd, iets afwijken van de originele –oude- cellen. Voor een deel is dit ‘gewoon’ geluk of pech, maar als je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt kun je ervoor zorgen dat het creëren van nieuwe cellen zo goed mogelijk gebeurd.

Het verouderen van het lichaam zijn de ‘foutjes’ die je lichaam maakt tijdens het aanmaken van nieuwe cellen.

Deze foutjes in je lichaam worden vaak gemaakt door de afwezigheid van gezonde stoffen en/of de aanwezigheid van ongezonde stoffen.

Als er bijvoorbeeld een tekort aan zuurstof is in je lichaam dan is er een grotere kans dat de celdeling fout gaat. Als er nicotine in je lichaam aanwezig is (door roken) dan is er een grotere kans dat de celdeling fout gaat.

Als je wel de gezonde stoffen en niet de ongezonde stoffen in je lichaam hebt dan is er een veel grotere kans dat de celdeling wel goed verloopt en zal je dus minder snel oud worden.

Hoe tarwegras verjongt

Tarwegras bevat een heel groot deel van deze gezonde stoffen die ervoor zorgen dat de celdeling goed verloopt. Het ontgiftende effect van tarwegras zorgt ervoor dat veel ongezonde stoffen, die de celdeling verstoren, uit de lichaam verwijderd worden.

Als jij dagelijks je portie tarwegras inneemt dan zal je, naast alle andere gezondheidsvoordelen, ook nog eens merken dat je er jonger uit gaat zien en je jonger gaat voelen.

Voor optimaal profijt kun je tarwegras het best innemen in de vorm van een sap, dit heet tarwegrassap.

Je hoeft dit allemaal niet zelf te verbouwen en te persen, je kunt tarwegrassap hier bestellen. Als je graag zelf de tarwegras wilt persen tot tarwegrassap dan kun je bij Daily-Juice een pakket tarwegras bestellen.

Over de auteur Jasper Alblas

Op zijn website beschrijft Jasper op een begrijpbare en praktische manier hoe je van optimale gezondheid kunt genieten. Hij beschrijft hoe je snel kunt afvallen, je lichaam ontgift, hoe je op een gezonde manier je cholesterol verlaagt en nog veel meer. Je eigen lichaam is het meest waardevolle bezit dat je hebt, zorg er goed voor.